Hlavní stránkaAktualityVítězství na turnaji v Gdańsku W35

Vítězství na turnaji
v Gdańsku W35

Karolína Kubáňová objíždí jeden mezinárodní turnaj za druhým a zúčastňuje se čtyřher.

Tentokráte po boku Renáty Voráčové v polském Gdańsku celý turnaj ovládly.

Mezinárodní WTA turnaj W35 s dotací 25.000 dolarů se uskutečnil v polovině června.

Co o turnaji říká sama Kája??

"Na turnaj jsme dojely v úterý po obědě s tím, že ve středu máme hrát. Jenže kvůli počasí a silnému dešti jsme první zápas odehrály až ve čtvrtek. No, odehrály...rozehrály. Jako výše bodovaná dvojice jsme čekaly na soupeřky, které si po zápase v 19h večer vzaly 90min pauzu. Počasí nevypadalo vůbec dobře, ptaly jsme se, zda jít hrát. Bylo nám řečeno, že ano. Během rozehrávky začalo šíleně pršet. Přemlouvaly jsme rozhodčí, ať zápas odehrajeme v hale. Ten to odmítl a přesunul nás až na pátek dopoledne.

Kurty byly v takovém stavu, že se ani v pátek dopoledne nedalo hrát a zápasy se neustále posouvaly. Tudíž jsme tam byly od úterý bez jediného odehraného zápasu.

V pátek večer jsme tedy odehrály nakonec dva zápasy. I když jsme chtěly odehrát i finále a všechny hráčky s tím souhlasily, kvůli absenci streamu na kurtu nám to opět nebylo umožněno.

Finále jsme tedy odehrály v sobotu v první rundě. Alespoň v tomhle nám vyšli vstříc.

Během finálového zápasu jsme sice nepředvedly náš nejlepší tenis, dokonce jsme musely odvracet v druhém setu matchball, ale i přesto jsme vyhrály 3:6, 7:6, 10:7.

Byl to velmi náročný týden plný čekání a dohadování. Na takový velký turnaj tam mají horší zázemí bez restaurace a kurty nic moc."

Moc gratulujeme

ČLÁNKY, AKTUALITY A NOVINKY

SDÍLEJTE NÁS

Velké poděkování patří městu Orlová za veškerou finanční podporu, díky které se může náš klub rozvíjet a skvěle fungovat.